HÍREK

Csurgói Ipari Park

Hírek

 

A járvány ellenére dolgoznak a csurgói ipari terület fejlesztésén

A koronavírus egyelőre nem befolyásolja a csurgói ipari terület fejlesztését. A kivitelező vállalkozó, amíg a körülmények engedik, a területen lesz, és a megfelelő óvintézkedések bevezetése mellett folytatja a munkát- tájékoztatott Jánosa Tibor, az üzemeltető Csurgói Ipari Park Kft. ügyvezető igazgatója.
További információ ide kattintva olvasható.

 

Kiépültek a közművek a csurgói iparterületen

A terveknek megfelelően az év elejére kiépült a közműhálózat a csurgói ipari területen- tájékoztatott Jánosa Tibor, az üzemeltető Csurgói Ipari Park Kft. ügyvezető igazgatója.
További információ ide kattintva olvasható.

 

Építsen költséghatékonyan működő céget a Csurgói Ipari Parkban!

Jól haladnak a Csurgó város nyugati szélén épülő ipari park területén zajló tereprendezési munkálatok. A parkot üzemeltető Kft. elsősorban olyan cégeket vár az összesen öt hektáros területre, amelyeknek fontos a fenntarthatóság, illetve a költséghatékony működés.
További információ ide kattintva olvasható.

 

Elkezdődtek a Csurgói Ipari Park kivitelezési munkálatai


Felvonultak a munkagépek a Csurgó város nyugati részén elhelyezkedő, Gyékényes felé vezető út mentén található öthektáros területen, ahol a következő egy évben megépül a település ipari parkja. Jánosa Tibor, a parkot üzemeltető kft. ügyvezetője elmondta, a műszaki ellenőr és a geodéta munkája után a gépek elkezdik a cserje- és bozótirtást, a tereprendezést, a humuszleszedést, és lavirsíkot készítenek.
További információ ide kattintva olvasható.

 

Ipari park épül Csurgón


A TOP Program keretein belül 450 millió forintos európai uniós támogatást nyert Csurgó Város Önkormányzata iparterületeinek fejlesztésére. A település határában, mintegy öthektáros területen épülő ipari parkot a Csurgói Ipari Park Kft. üzemelteti, amely már szerződést is kötött az építést végző kivitelező céggel.
További információ ide kattintva olvasható.